Busudflugt til Feggesund Færgekro

På Feggesund Færgekro har vi stor erfaring i at afholde udflugter, hvor gæsterne oftest kommer sammen med en forening i busser. Personalet står klar udenfor til at guide bussen til den rigtige indgang til deres lokale.

Når alle har fundet sig en plads bydes der hjerteligt velkommen af personalet, hvorefter udflugtsgæsterne og serveringspersonalet sammen synger: “Feggesund Kro sangen”.

Derefter skænkes der efter ønske en snaps til menuen, som typisk består af ål/schnitzel og eller stjerneskud. Meunerne til udflugter fremgår af billedet til højre. Ved åleudflugter får man forret, hovedret og dessert – alle bestående af ål, da ålene serveres af tre omgange, om nødvendigt fire omgange, da ingen skal gå sultne fra kroen. Der holdes pauser undervejs, hvor der hygges med gæsterne og snakkes om livet på kroen. Efter ålene serveres kaffe fra den gamle Madam Blå. I forbindelse med udflugter kan vi godt lide at hygge om gæsterne, så hvis tiden tillader, så fortælles der gerne historie om kroen eller synges fællessang. Der kan læses mere om busudflugter fra følgende artikel: Artikel fra busudflugt

Minimusantallet for kategorisering som busudflugt er 30 personer.

Udflugtsmenuer og -priser:
Artikel fra busudflugt:

Videoklippet herunder er fra en åleudflugt, med fællessang:

Udflugt med fællessang

Begivenheder i tekst og billeder

Madam blå som dekoration
Maja og andet nostalgiMadam blå som dekoration

Stemningsbilleder

Der har gennem tiderne været mange smukke og rørende øjeblikke på og omkring kroen. Her vises et lille udpluk, som vore gæster har fanget og ønsket at bidrage med. Har du et godt stemningsbillede kan det sendes til Feggesundkro@mail.dk

Klik billede og se mere…

Preben har gang i ålene
Mette med Madam Blå - Der findes ingen kaffemaskiner på kroenPreben har gang i ålene

Fra køkkenet

Fra køkkenet – Der serveres især specialiteteten pandestegte ål, men der er også mange andre kroretter at vælge imellem.

Klik billede og se mere…

Kroen i orkan set fra syd
En lille pauseKroen i storm set fra nordvestKroen i orkan set fra syd

Galleri – Orkanen 2005

Den 8. januar 2005 var der orkan. Den ramte også kroen, men ved fælles hjælp lykkedes det at få lavet en nødparkeringsplads, så det var muligt at holde et bestilt jubilæum dagen efter..

Klik billede og se galleriet…