Busudflugt til Feggesund Færgekro

På Feggesund Færgekro har vi stor erfaring i at afholde udflugter, hvor gæsterne oftest kommer sammen med en forening i busser. Personalet står klar udenfor til at guide bussen til den rigtige indgang til deres lokale.

Når alle har fundet sig en plads bydes der hjerteligt velkommen af personalet, hvorefter udflugtsgæsterne og serveringspersonalet sammen synger: “Feggesund Kro sangen”.

Derefter skænkes der efter ønske en snaps til menuen, som typisk består af ål/schnitzel og eller stjerneskud. Meunerne til udflugter fremgår af billedet til højre. Ved åleudflugter får man forret, hovedret og dessert – alle bestående af ål, da ålene serveres af tre omgange, om nødvendigt fire omgange, da ingen skal gå sultne fra kroen. Der holdes pauser undervejs, hvor der hygges med gæsterne og snakkes om livet på kroen. Efter ålene serveres kaffe fra den gamle Madam Blå. I forbindelse med udflugter kan vi godt lide at hygge om gæsterne, så hvis tiden tillader, så fortælles der gerne historie om kroen eller synges fællessang. Der kan læses mere om busudflugter fra følgende artikel: Artikel fra busudflugt

Minimusantallet for kategorisering som busudflugt er 30 personer.

Udflugtsmenuer og -priser:
Udflugtsmenu 2023
Udflugtsmenu 2023
Artikel fra busudflugt:
Åletur til Feggesund
Åletur til Feggesund

Videoklippet herunder er fra en åleudflugt, med fællessang:

Udflugt med fællessang

Begivenheder i tekst og billeder