Skriv i Gæstebogen

Her er du velkommen til at skrive en hilsen i vores gæstebog – under “Skriv et svar” nederst på siden.

Tilbage til oversigten

8 kommentarer

 1. Tak for en hyggelig dag lørdag d. 5/5 til Magnus Halkjærs konfirmation.Rigtig god mad og god betjening.

 2. Tak for gode ål og det brede smil fra servitricen – vi var der d. 29-06

 3. Vi tilbragte et lille døgn på kroen fra 22. – 23. juli og nød hvert sekund. Stedet er jo magisk med sin fantastiske beliggenhed og vi oplevede en super service fra det unge personale, der hurtigt tog mod bestilling og fik leveret til kunderne. Værelset vi overnattede på, var rent og fint og udsigten….ja, herlig. Vi spiste ål, men i stedet for øl og snaps, drak vi bourgogne Pinot Noir. Vinen var tilfredsstillende, men hvor var det ærgeligt, at den blev serveret i almindelig kro-vin-glas. En sådan vin bør serveres i glas der egner sig til det:

  Bourgogneglasset eller magnumglasset er det helt store rødvinsglas. Det er især velegnet til rødvine med lavt indhold af garvesyre, som dem der kommer fra netop Bourgogne-distriktet. Glassets størrelse giver en meget større overfalde på vinen. Så kan du rigtig nyde vinens aromaer, ligesom der bliver masser af plads til at ilte vinen ved at slynge den i glasset.

  Vi vandrede videre på østsiden af Mors og nød denne fantastiske ø og venlige befolkning.

 4. Læs lige her:Sakset fra EN:
  Af
  Cecilie Juul Dau
  Haps, haps, haps, nu skal vi ha’ …

  Desværre ikke ål.

  For selvom påsken for mange betyder et bord fyldt med lam, æg og fisk – herunder også ål – bør det ikke være tilfældet i år.

  Miljøorganisationen WWF Verdensnaturfonden appellerer nemlig til, at danskerne dropper ålen til påskemiddagen.

  Særligt slemt i Nordsøen
  Opfordringen skyldes, at ålen er kritisk truet.

  Antallet af unge ål langs de europæiske kyster er faldet med hele 98 procent siden 1980, skriver WWF Verdensnaturfonden i en pressemeddelelse.

  Særligt slemt er det i Nordsøen, hvor antallet af unge ål, glasål, som kommer til kysterne, er nede på 0,6 procent sammenlignet med 1980.

  Det skyldes en kombination af forurening, tab og forstyrrelse af levesteder og mange års hårdt fiskeri.

  Kræver handling fra ministeren
  Alligevel kan danskerne få langet ål over disken hos fiskehandleren eller klikke dem hjem på nettet for at nyde dem til årets påskefrokoster.

  – Det er et stort problem, at vi accepterer, at vi fanger, sælger og spiser en kritisk truet art. Der er behov for et totalforbud mod al ålefiskeri, så vi kan beskytte arten siger Henrike Semmler Le, seniorrådgiver inden for hav og fiskeri i WWF Verdensnaturfonden i pressemeddelelsen.

  – EU har allerede strammet reglerne, men vi skal gøre endnu mere, lyder det videre fra organisationen, som kræver handling fra ministeren.

  I stedet for at servere ål på påskebordet, anbefaler organisationen sild som et bæredygtigt alternativ.
  – Vat det ikke noget at prøve at være foran udviklingen, fremfor det modsatte.
  God påske!
  Hilsen Torben

 5. vi kom med færgen over fra THY og kørte forbi kroen. hov kan vi ikke få lidt frokost,jo det kunne vi ! 4stk ål med rugbrød ,1stk fiskefilet med rugbrød. Begge dele stegt på panden virkeligt lækkert,bagefter dejlig kaffe med rabarberkage (som æblekage ).

  alt serveret i en lækker gammel krostue,med fine gamle ting som pynt

 6. Vi var på kroen for nogle år siden og det var super godt med alt det du kan spise – nu vender vi så tilbage i eftermiddag og gæt hvad menuen er – rigtigt masser af ål..
  Der skulle også være lidt plads til kaffe og lidt at skylle dem ned med.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.